Parochiekern O.L. Vrouw van Lourdes

Katholieke Kerk in Brecht-St.-Job-in-'t-Goor
Gaat zaterdag om 18:30 open
Afbeelding voor kop voor de site

Ervaringen

2 jaar geleden
Deze kerk wordt in de volksmond de ,, kerk van Lochtenberg ,, genoemd maar haar naam is eigenlijk de Onze Lieve Vrouw van Lourdes kerk in de parochie Lochtenberg. Afgekort is dit dus de kerk van Lochtenberg. In 1969 werd ze ingewijd en sedert 1972 werd zij reeds een volwaardige parochie. Wat eerst opvalt in deze kerk.is haar strakke lijnen in een 100 % groen kader. Door de glazen zijkanten en de dakkoepel trekt ze veel licht en zorgt voor een gezellige sfeer. Voor het begin van elke dienst lijkt het klokkenspel uit het bos te komen , heel apart en aangenaam. Gezien het groene kader , de open brede straten voor de ingang en het zicht op het mooie en grote Lochtenbergplein vormen deze parochie en kerk het ideale kader voor huwelijken, doopfeesten , communievieringen enz. Deze parochie is als een bijenkorf waar het gonst van bedrijvigheid !
- Jan T
een jaar geleden
- Bardhyl S
8 maanden geleden
Serene begrafenis in coronatijden...
- Jan K
De parochiekern O.L. Vrouw van Lourdes van Brecht-St.-Job-in-'t-Goor maakt deel uit van de Pastorale Eenheid Elia van groot-Brecht en groot-Wuustwezel.
Het vermelde telefoonnummer is van de plaatselijk contactpersoon.
U kan echter ook steeds terecht op het centraal secretariaat van de Pastorale Eenheid op: 03/313.93.82.

Nu bellen

Lochtenbergplein 1
2960 Brecht
België

ma:Gesloten
di:Gesloten
wo:Gesloten
do:Gesloten
vr:Gesloten
za:18:30–19:30
zo:Gesloten
Bericht verzonden. We nemen snel met je contact op.